Τι είδους φωτιστικό να διαλέξω για το παιδικό δωμάτιο ?

Το ενδιαφέρον των γονιών για την επιλογή του κατάλληλου φωτιστικού είναι μεγάλο και ποικίλει ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Συχνές ερωτήσεις για την επιλογή ενός παιδικού φωτιστικού:

Βρεφικός φωτισμός: Μπορείτε να καλωσορίσετε το μωρό σας σε ένα δωμάτιο με απαλά χρώματα και σχέδια κατάλληλα για τα πρώτα του χρόνια. Γενικό ή επιμέρους φως είναι συνήθως το ζητούμενο στη συγκεκριμένη ηλικία. Φωτιστικά που μένουν αναμμένα όλη νύκτα, ώστε να προσδίδουν σιγουριά και ασφάλεια είναι ειδικά χαρακτηριστικά που λαμβάνονται υπόψη.  Στα φωτιστικά της ango παρέχεται διαχυτής φωτός για τις μικρότερες ηλικίες που και προσφέρει ομοιόμορφο φωτισμό αλλά και προστατεύει τα μάτια των μικρών παιδιών. 

Παιδικός φωτισμός: Δυνατότητα γενικού φωτισμού για όλες τις δραστηριότητες των παιδιών τόσο στο διάβασμα όσο και στο παιχνίδι. Η συλλογή συμπληρώνεται με επιτραπέζια φωτιστικά κατάλληλα για φωτισμό στο γραφείο ή δίπλα στο κρεβάτι για όλες τις νυκτερινές δραστηριότητες. Τα αγόρια θα προτιμούσαν ένα «περιπετειώδες» δωμάτιο με πειρατές ή αυτοκίνητα. Τα μικρά κορίτσια θα ήθελαν να μεγαλώνουν σε μια πιο ήπια ατμόσφαιρα, που να περιβάλεται από νεράιδες, λουλούδια ή από τις πριγκίπισσες στα αγαπημένα τους παραμύθια.

Το φωτιστικό που θα τοποθετηθεί επαρκεί για γενικό φωτισμό?
Ναι. Όλα τα φωτιστικά που προσφέρουμε, παρέχουν ικανό γενικό φωτισμό σε όλο το δωμάτιο για όλες τις δραστηριότητες των παιδιών. Διαθέτουμε φωτιστικά οροφής τόσο κρεμαστά με καλώδιο, όσο και τρίφωτα, πλαφονιέρες ή απλίκες για χαμηλότερες οροφές.

Είναι τα φωτιστικά της ang o ασφαλή για παιδιά?
Η εταιρία μας δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των παιδιών. Όλα τα φωτιστικά μας είναι συμμορφωμένα με τις οδηγίες ασφάλειας της ΕΕ.

Εκτός από γενικό φωτισμό θέλω περιφερειακό και νυκτός.
Προσφέρουμε πλούσια συλλογή από περιφερειακά φωτιστικά κομοδίνου, νυκτός και απλίκες που λειτουργούν με ρεύμα ή μπαταρία ανάλογα με τη χρήση ή τoν χώρο που επιθυμούμε.

Μπορώ να συμπληρώσω τη διακόσμηση του δωματίου?
Φυσικά. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων διακόσμησης σε αυτοκόλλητα βινυλίου, διακοσμητικά τοίχου, υψομετρητές, φωσφορίζοντα στο σκοτάδι αυτοκόλλητα και πολλά άλλα.

Είναι δύσκολη η τοποθέτηση των φωτιστικών οροφής?
Όχι. Όλα τα φωτιστικά μας τοποθετούνται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Στα φωτιστικά οροφής απαιτείται εγκατάσταση από εξιδεικευμένο τεχνικό για μέγιστη ασφάλεια.  Ο διαχυτής φωτός στα φωτιστικά οροφής μας τοποθετείται πανεύκολα. 

Από τι υλικά είναι φτιαγμένα τα φωτιστικά?
Τα περισσότερα φωτιστικά μας είναι κατασκευασμένα από ειδικό άκαυστο πολυπροπυλένιο (τύπος πλαστικού), υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό στον χρόνο αλλά και το παιχνίδι των παιδιών. Διαθέτουμε ακόμα φωτιστικά οροφής και απλίκες τοίχου από γερό κρύσταλλο.

Πόσο ανθεκτικά είναι τα παιδικά φωτιστικά? Είναι καλά συσκευασμένα?
Όλα τα φωτιστικά μας είναι πολύ ανθεκτικά στον χρόνο και τις δραστηριότητες των παιδιών. Είναι συσκευασμένα με κατάλληλο τρόπο ώστε φθάνοντας στον τελικό προορισμό τους να είναι πραγματικά ”του κουτιού”.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home