Our news .

Γιατί να προτιμήσετε τα φωτιστικά της ango?

Χρήση υψηλής ποιότητας υλικών

Κατ’ αρχήν διότι γίνεται χρήση υψηλής ποιότητας και φιλικών προς το περιβάλλον και την υγεία πρώτων υλών.  Τα τοιχώματα των φωτιστικών είναι κατασκευασμένα από διάφανο πολυπροπυλένιο και ανεξίτηλη εκτύπωση. Τα διπλά τοιχώματα που χρησιμοποιούμε δίνουν την διάσταση βάθους αλλά και μοναδικό χαρακτήρα.

Γίνεται χρήση διάφανων σημείων στήριξης ώστε να μην κόβουν καθόλου το φως.  Γίνεται χρήση τεχνολογίας εκτύπωσης στα τοιχώματα, που προσφέρει φωσφορίζοντα μέρη στο σκοτάδι προσφέροντας ένα μαγικό αποτέλεσμα ακόμα και στο σκοτάδι.

Όλα τα φωτιστικά σχεδιάζονται από εξειδικευμένο τμήμα εντός της εταιρίας.

 Όλα τα φωτιστικά σχεδιάζονται από εξειδικευμένο και ιδιαίτερα έμπειρο τμήμα σχεδιασμού της εταιρείας, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και τις ανάγκες της αγοράς.

Τα περισσότερα σχέδια παράγονται για τον σκοπό αυτό σε μικρή ποσότητα και προσφέρονται για δειγματισμό σε επιλεγμένους συνεργάτες μας αλλά και σε καταναλωτές πριν την τελική απόφαση για την μαζική παραγωγή τους, 8-12 μήνες μετά.

Παράγονται στην Ευρώπη

Η χρήση της νέας τεχνολογίας εκτυπωτών 3D στο σχεδιαστήριό μας, μας επιτρέπει τόσο στην ευελιξία στις δοκιμές μας, όσο και την πραγμάτωση εντυπωσιακών σχεδίων και μοντέλων. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το νέο τρίφωτο / πολυέλαιος που παρουσιάζουμε το 2019

Όλα τα φωτιστικά μας παράγονται στην Ευρώπη με όλα τα ηλεκτρολογικά τους εξαρτήματα να κατασκευάζονται σε επιλεγμένα ευρωπαϊκά εργοστάσια συνεργασίας μας και ελέγχονται από τεχνικά ευρωπαϊκά τμήματα για την έκδοση πιστοποιητικών ασφάλειας και καταλληλότητας.

mum dad
Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home