Our news .

Οργανώστε την κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας

Οργανώστε την κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας, παρέχοντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τις καθημερινές του δραστηριότητες, τα ρούχα του, τα παιχνίδια του αλλά και τα βιβλία του. Ενθαρρύνετε το δημιουργικό παιχνίδι διατηρώντας εύκολα σε πρόσβαση τα παιχνίδια του, χρησιμοποιώντας ανοικτούς κάδους στο πάτωμα. Οι χαμηλές, εύχρηστες βιβλιοθήκες θα συμβάλουν στην ενθάρρυνση της ανάγνωσης. Τα επίπεδα κιβώτια είναι ιδανικά για την αποθήκευση ζωγραφιών και χωρούν εύκολα κάτω από τα περισσότερα κρεβάτια.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η ανοικτή αποθήκευση είναι ιδανική για τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα του παιδιού σας και διευκολύνει τον καθαρισμό. Επιλέξτε σχέδια που και διακοσμούν αλλά είναι και λειτουργικά. Σειρές από καλάθια, ράφια ή κάδους, που αντηχούν την χρωματική παλέτα του δωματίου. Ένα μίγμα ανοιχτών και κλειστών αποθηκευτικών χώρων λειτουργεί καλά για ρούχα. Τοποθετήστε γάντζους ή κρεμάστρες σε χαμηλό ύψος και βάλτε ένα καλάθι για παπούτσια στο πάτωμα του ντουλαπιού.

ΦΟΡΗΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα μικρά, φορητά δοχεία διευκολύνουν τα παιδιά να μαζεύουν παιχνίδια κατά την εκκαθάριση. Και είναι υπέροχα για τη μεταφορά των αγαπημένων παιχνιδιών σε άλλα δωμάτια. Δοκιμάστε να ”περιστρέφετε” τα παιχνίδια και τα βιβλία σε τακτική βάση, έτσι ώστε το παιδί σας να έχει “νέα” παιχνίδια και βιβλία για εξερεύνηση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ

Η επισήμανση των κάδων και των ραφιών με φωτογραφίες ή σχέδια του περιεχομένου βοηθά το παιδί σας να εντοπίσει τα πράγματα εύκολα και γρήγορα και να τα επαναφέρει στη σωστή τους θέση. Χρωματιστά δοχεία δημιουργούν κώδικα επικοινωνίας, όπως το κόκκινο για τα παιχνίδια, το πράσινο για τις χειροτεχνίες ή το μπλε για τα βιβλία και δημιουργούν μια ομοιόμορφη εμφάνιση.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
0 Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
0 Συγκρίνω
Ο λογαριασμός μου