Our news .

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον νέο κατάλογο παιδικών φωτιστικών μας για το 2020.  Η συλλογή εμπλουτίστηκε με νέα σχέδια, νέες κατηγορίες προϊόντων αλλά και νέες τεχνοτροπίες.

Φέτος παρουσιάζουμε περισσότερες από 19 νέες συλλογές – 56 συλλογές στο σύνολο, περισσότερες αλλά και καλύτερες από κάθε άλλη φορά.  Target group αγόρια και κορίτσια βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Ακόμη και το πιο όμορφο δωμάτιο πρέπει να διακοσμηθεί ώστε να έχει την προσωπική πινελιά από τον χαρακτήρα ενός παιδιού, ειδικά καθώς αναπτύσσεται.  Ένα μικρό αγόρι θα προτιμήσει μια περιπετειώδη ατμόσφαιρα με πειρατές, αυτοκίνητα ή δεινόσαυρους.  Ένα μικρό κορίτσι θα προτιμήσει ένα ρομαντικό χώρο, που να περιβάλλεται από νεράιδες, πολύχρωμα λουλούδια και πριγκίπισσες.

Καινούργια προϊόντα αποτελούν φέτος τα κρεμαστά τρίφωτα οροφής και τα διπλού τοιχώματος νέας τεχνοτροπίας

περισσοτερο φωσ

Σχεδόν όλα τα φωτιστικά μας είναι διπλού τοιχώματος κατασκευασμένα από διάφανο πολυπροπυλένιο, ανεξίτηλες εκτυπώσεις και τεχνοτροπίες σημείων που εξέχουν ή που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Η ασφάλεια πάντα σε πρωτεύοντα ρόλο με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Πιστοποιητικών καταλληλότητας διαθέσιμα σε κάθε ζήτηση.

Η νέα συλλογή της ango είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη στην Ευρώπη με ιδιαίτερα προϊόντα, που υπερέχουν σχεδιαστικά και είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
0 Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
0 Συγκρίνω
Ο λογαριασμός μου