Πέντε συμβουλές για τον φωτισμό ενός χώρου μελέτης

Οι συνήθειες ανάγνωσης και μελέτης ξεκινούν από την παιδική ηλικία 

Οι συνήθειες ανάγνωσης και μελέτης ξεκινούν από την παιδική ηλικία και ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός άνετου χώρου για ανάγνωση και γραφή είναι ο επαρκής φωτισμός. Είναι σημαντικό να παρέχετε επαρκή φωτισμό στον χώρο μελέτης των παιδιών σας ώστε να διευκολύνετε τα μάτια τους αλλά και να τα βοηθήσετε να εστιάσουν στο διάβασμά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ

Μην ξεχνάτε ότι όταν το παιδί σας κάθεται στο γραφείο του, θα ρίχνει μια σκιά στην επιφάνεια εργασίας εάν η κύρια πηγή φωτός είναι πίσω από αυτό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια πηγή φωτός της οποίας ο φωτισμός πέφτει απευθείας στην επιφάνεια εργασίας.”

ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα απλό επιτραπέζιο φωτιστικό μπορεί να είναι τέλειο για το γραφείο του παιδιού σας, αλλά να σκεφτείτε τα είδη των εργασιών που θα κάνουν εκεί. Αν θέλουν να κατασκευάσουν μοντέλα, ένα φωτιστικό με ρυθμιζόμενες θέσεις μπορεί να είναι μια καλή ιδέα, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε μικρές λεπτομέρειες. Εάν χρησιμοποιούν κάθε τετραγωνικό εκατοστό της επιφάνειας του γραφείου τους, ένα σωστό φωτιστικό μπορεί να προσφέρει έντονο φως χωρίς υπερβολές.

Παιδικό δωμάτιο

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εάν ο κύριος χώρος εργασίας βρίσκεται κοντά σε ένα παράθυρο, μπορεί να χρειαστεί λιγότερος φωτισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα φωτιστικό με dimmer ή διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να προσαρμοστούν αναλόγως.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ…

Αναπόφευκτα τα παιδιά καταλήγουν πολλές φορές να αναπτύσσουν το διάβασμα ή τις εργασίες τους στο πάτωμα, οπότε βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό φως από ένα σωστό φωτιστικό γενικού φωτισμού χωρίς σκιές.”

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
0 Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
0 Συγκρίνω
Ο λογαριασμός μου