Our news .

Πώς να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο για αγόρι

Κατά το σχεδιασμό του δωματίου ενός αγοριού, κοιτάξτε αυτό που αγαπά και βεβαιωθείτε ότι ο χώρος προσφέρεται τόσο για διασκέδαση όσο και για ξεκούραση.

Παιδικό δωμάτιο
Παιδικό δωμάτιο
Παιδικό δωμάτιο

ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΡΑΣΗ

Είτε πρόκειται για αθλητισμό, είτε για σούπερ ήρωες, τα θέματα για το δωμάτιο ενός αγοριού είναι περιπετειώδη και διασκεδαστικά. Ξεκινήστε με μια ταπετσαρία ή ένα μεγάλο πόστερ για να δώσετε τον τόνο, δοκιμάστε ένα χαλί ή κλινοσκεπάσματα ως συμπληρωματικά στοιχεία σχεδίασης του σκηνικού.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ

Όταν επιλέγετε μια παλέτα χρωμάτων για το δωμάτιο, θυμηθείτε ότι τα ισχυρά χρώματα θα είναι εντάξει – απλώς χρησιμοποιείστε διάφορους χρωματικούς τόνους, ώστε να μην κατακλύζετε το σύνολο του δωματίου. Τα δυνατά μοτίβα μπορούν επίσης να προσθέσουν διάσταση και προσωπικότητα. Ταιριάζουν καλά ως στοιχεία φόντου σε κλινοσκεπάσματα ή στις κουρτίνες στα παράθυρα.

Παιδικό δωμάτιο
Παιδικό δωμάτιο

ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ

Τα αγόρια αγαπούν να συλλέγουν μικροαντικείμενα και “θησαυρούς”. Βρείτε τους ένα ιδιαίτερο μέρος ώστε να εκθέτουν τα αγαπημένα τους ευρήματα. Είτε αυτό είναι ένα ράφι στην ντουλάπα τους ή τον τοίχο, θα έκανε το δωμάτιο να το αισθάνονται σαν τον προσωπικό  τους χώρο.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Τα αθλητικά αξεσουάρ, τα βιβλία και τα παιχνίδια μπορούν να πάρουν πολύ χώρο. Δημιουργίστε αποθηκευτικούς χώρους ή στήλες που να μπορούν να αναπτυχθούν μαζί του καθώς μεγαλώνει.

Παιδικό δωμάτιο

Διαβάστε ακόμα...

Παιδικά φωτιστικά mini light Owl
Οδηγός ονείρων

Στον κόσμο των περιπετειών πριν τον ύπνο και των γλυκών ονείρων, η απαλή λάμψη ενός νυχτερινού φωτός μπορεί να μεταμορφώσει…

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home