Νέες συλλογές από τα ασφαλή παιδικά σερβίτσια φαγητού της ango

Ma Petit Carapace παιδικό σερβίτσιο φαγητού

Παρουσιάζουμε τις νέες συλλογές παιδικών σερβίτσιων φαγητού. Αναμεσά τους οι: Οι φίλοι μας τα Φρούτα, Τα Χελωνάκια, Τα PJ Masks και τα My Little Pony, που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες σειρές σερβίτσιων από την ango.

Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τους επιτρέπει να πέσουν στο πάτωμα χωρίς να σπάσουν. Είναι ελαφριά, εύχρηστα και ανθεκτικά ώστε τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα με ασφάλεια. Τους αρέσουν τα φωτεινά χρώματα και τα αστεία σχέδια με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ήρωες. Το μόνο που απομένει σε εσάς είναι να τους προσφέρετε το νόστιμο γεύμα.

Το πολυπροπυλένιο είναι δημοφιλές αλλά και ασφαλές υλικό για παιδικά πιάτα χωρίς χημικά υλικά BPA.  Έχουν την τέλεια εμφάνιση και αίσθηση και είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές.  Είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων και τον φούρνο μικροκυμάτων.

PJMASKS ΣΕΤ ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ

Είναι ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση, σχεδόν άθραυστα και εύχρηστα ειδικά σχεδιασμένα για τους μοντέρνους εργαζόμενους γονείς με ελάχιστο χρόνο που επιζητούν την πρακτικότητα μαζί με την ασφάλεια για τα παιδιά τους.

Μεγάλη συλλογή από επίκαιρους ήρωες και σχέδια. Κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων. Κατάλληλα για τον φούρνο μικροκυμάτων.  Ελαφριά και ανθεκτικά στις γρατσουνιές και τις πτώσεις.  Χωρίς χημικά ΒΡΑ.  Κατάλληλα για παιδιά άνω των 6 μηνών

Σερβίτσια

Σερβίτσια

Σερβίτσια φαγητού που κάνουν διασκεδαστικό κάθε γεύμα των παιδιών!
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ >
MY LITTLE PONY ΣΕΤ ΣΕΡΒΙΤΣΙΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ

Δείτε τον νέο κατάλογο σερβίτσιων φαγητού εδώ: 

Διαβάστε ακόμα...

Νέα συλλογή παιδικών σερβίτσιων 2022

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε οκτώ νέες συλλογές, αναμεσά τους οι: Space, Ballerine, Hello Kitty, Jurassic World, Peppa Pig, Fruity’s και Unicorn, που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες….