Νέα συλλογή φωτιστικών και διακοσμητικών ειδών 2017

Clouds green collection

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τους νέους μας καταλόγους φωτιστικών και διακοσμητικών ειδών για το 2017.

Στις νέες συλλογές θα βρείτε θα βρείτε ότι πιο νέο και καινοτόμο έχει να παρουσιάσει η παγκόσμια αγορά εναρμονισμένα με τις επιταγές της μόδας και την επικαιρότητα. Συνεχής γνώμονας για εμάς είναι η ασφάλεια των παιδιών σε όλα τα επίπεδα και κατηγορίες αντικειμένων.

Παρουσιάζουμε πάνω από 50 θέματα σε ποικιλία, που θα γοητεύσουν κάθε πελάτη. Ανάμεσα σε αυτά παρουσιάζουμε δέκα νέα ολοκαίνουργια θέματα όπως τα: Dinos, ABC, Friends, Stars, Time to sleep, Fun, Color Rain και άλλα. Προσφέρουμε πάνω 200 κωδικούς σε όλες τις κατηγορίες, αριθμό ικανό να στηρίξει παιδικό τμήμα φωτισμού και διακόσμησης.

Η κατηγοριοποίηση συνεχίζεται σε: Βρεφικά, Παιδικά και Εφηβικά φωτιστικά και είδη διακόσμησης.

Παρέχουμε νέες τεχνοτροπίες σε όλα τα φωτιστικά μας όπως: Τετράγωνα, κυκλικά ή κωνικά σχέδια, διπλά τοιχώματα, φωσφορίζοντα μέρη στο σκοτάδι, νέα διάφανα πλαίσια και σημεία στήριξης, διαχυτές φωτός σε όλα τα φωτιστικά οροφής, διάφανα εξωτερικά τοιχώματα για πλήρη εκμετάλλευση του φωτός.

Όλα μας τα φωτιστικά είναι κατάλληλα για γενικό φωτισμό με δυνατότητα αλλαγής λαμπτήρα. Η συλλογή νέα συλλογή φωτιστικών και διακοσμητικών 2017 απαρτίζεται από κρεμαστά φωτιστικά οροφής, τρίφωτα οροφής, πλαφονιέρες οροφής μεγάλου μεγέθους, απλίκες τοίχου, φωτιστικά κομοδίνου και νυκτός πρίζας.