Our news .

Νέα σειρά διακοσμητικών δωματίου 2016

Η νέα συλλογή ειδών διακόσμησης είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένη. Πρωτότυποι κωδικοί και ποικίλα υλικά καλύπτουν όλο το φάσμα διακόσμησης του βρεφικού και παιδικού δωματίου.

Το παιδικό δωμάτιο να έχει πλέον τη σωστή διακόσμηση!

Καλωσορίστε το μωρό σας σε ένα δωμάτιο με απαλά χρώματα και σχέδια κατάλληλα για τα πρώτα του χρόνια. Προσαρμόστε τις διακοσμήσεις των τοίχων, τις πόρτες και τα έπιπλα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Για τα αγόρια προτείνουμε ένα «περιπετειώδες» δωμάτιο με πειρατές, αυτοκίνητα ή δεινόσαυρους, ενώ για τα μικρά κορίτσια μια ατμόσφαιρα πιο ονειρική, που να περιβάλεται από νεράιδες, λουλούδια ή από τις πριγκίπισσες των αγαπημένων τους παραμυθιών.

Η πλούσια συλλογή μας σας επιτρέπει να επιλέξετε προϊόντα για βρέφη και παιδιά. Προσφέρουμε τους πιο διάσημους χαρακτήρες της Disney, όπως Winnie the Pooh, Cars, Frozen και Planes και άλλους.

Διακοσμήστε οικονομικά, εύκολα και γρήγορα με μπορντούρες εδάφους ή στο ύψος του κρεβατιού, με αφρώδη πολύχρωμα διακοσμητικά, με αυτοκόλλητα βινυλίου, αυτοκόλλητα τριών επιπέδων αλλά και φωσφορίζοντα αυτοκόλλητα που επανατοποθετούνται χωρίς ζημιές στους τοίχους ή το προϊόν.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home