Our news .

Πως σχεδιάσετε ένα κοινό υπνοδωμάτιο ενός αγοριού και ενός κοριτσιού

Με λίγη έμπνευση από τα παιδιά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κοινό υπνοδωμάτιο όχι μόνο να το αισθάνονται δικό τους, αλλά να είναι και χαρούμενα να το μοιράζονται. Κοιτάξτε τον χαρακτήρα του καθενός, τα ενδιαφέροντά τους για να βρείτε ένα κοινό θέμα ή προτιμήστε ένα ουδέτερο σκηνικό και αφήστε τα αξεσουάρ να ξεχωρίσουν.

Παιδικό δωμάτιο

ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΑ

Κατά το σχεδιασμό ενός κοινόχρηστου δωματίου, το χρώμα είναι βέβαια ένα σημείο που θα πρέπει να ξεκινήσετε. Συνδυάστε τα σεντόνια ή τα παπλώματα δύο διαφορετικών χρωμάτων για να συνδυάσετε τα κρεβάτια μεταξύ τους, και στη συνέχεια αφήστε κάθε παιδί να επιλέξει τα δικά του αξεσουάρ με βάση την ατομική του προτίμηση.

Παιδικό δωμάτιο
Παιδικό δωμάτιο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ

Όταν επιλέγετε μια παλέτα χρωμάτων για το δωμάτιο, θυμηθείτε ότι τα ισχυρά χρώματα θα είναι εντάξει – απλώς χρησιμοποιείστε διάφορους χρωματικούς τόνους, ώστε να μην κατακλύζετε το σύνολο του δωματίου. Τα δυνατά μοτίβα μπορούν επίσης να προσθέσουν διάσταση και προσωπικότητα. Ταιριάζουν καλά ως στοιχεία φόντου σε κλινοσκεπάσματα ή στις κουρτίνες στα παράθυρα.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά σας, μεγαλώνουν και τα ενδιαφέροντά τους αλλά και τα χόμπι τους. Επιλέξτε απλά ή κλασικά έπιπλα που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και στυλ. Μικρότερα πράγματα όπως τα μαξιλάρια, τα κλινοσκεπάσματα και οι κουρτίνες είναι εύκολο να αλλάξουν καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά σας.

Παιδικό δωμάτιο
Παιδικό δωμάτιο

ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Αν και αναπόφευκτα υπάρχει ένας χώρος στο δωμάτιο, που μοιράζονται και τα δύο παιδιά, προσπαθήστε να σχεδιάσετε μεμονωμένες περιοχές που κάθε παιδί μπορεί να τις απολαύσει μόνο του. Ακόμα κι αν είναι μόνο το κρεβάτι, θα χαρούν να έχουν τα δικά τους ξεχωριστά σημεία.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΙΒΑ

Τα φωτεινά χρώματα, οι μοναδικές εκτυπώσεις και τα πολλά σχέδια είναι πάντα ευπρόσδεκτα σε ένα κοινό δωμάτιο. Εάν η αίσθηση όμως αγγίζει οριακά σημεία, δοκιμάστε ένα ουδέτερο φόντο, όπως λευκούς τοίχους και έπιπλα.

Παιδικό δωμάτιο
Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home