Our news .

Επιλέγοντας τον τέλειο φωτισμό για το δωμάτιο του παιδιού σας

Ο φωτισμός δεν υπάρχει παρά να φωτίζει ένα χώρο ανάλογα με τις ανάγκες μας. Μπορεί να ρυθμίσει, δίδοντας τον τόνο ενός δωματίου, αλλά και να συμπληρώσει το στυλ σας. Υπάρχουν πολλές ιδέες φωτισμού για ένα παιδικό δωμάτιο, από ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής, ένα φωτιστικό κομοδίνου ή ένα φως νυκτός ανάλογα με την ώρα ή τις ανάγκες για διάβασμα και άλλες δραστηριότητες. Η ango προσφέρει φωτιστικά κατάλληλα για κάθε ανάγκη.  Ελέγξτε μερικές από αυτές τις λαμπρές ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό φωτιστικό για το παιδικό σας δωμάτιο.

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Αν το παιδικό δωμάτιο είναι περιορισμένο, επιλέξτε για γενικό φωτισμό μια πλαφονιέρα ή ένα μικρότερο επιτραπέζιο φωτιστικό. Εάν έχετε επιπλέον χώρο, μην φοβάστε να επιλέξετε ένα από τα δεκάδες μεγάλα σε μέγεθος κρεμαστά μας φωτιστικά, που εκτός από το να δώσει χαρακτήρα, θα φωτίσει με άπλετο φως το δωμάτιο.

ΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει ένα νυχτερινό φως βολικό ώστε να κρατήσει ένα ελάχιστο φως στο δωμάτιο αντί από το απόλυτο σκοτάδι. Τα παιδιά «θυμούνται» τις διάφορες ανάγκες τους την ώρα που πάνε για ύπνο ή ξεκινούν τις μικρές περιπέτειες τους αργά το βράδυ.

 

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Κατά γενικό κανόνα, τα μικρότερα κρεμαστά φωτιστικά να κρεμαστούν χαμηλά, ενώ τα μεγαλύτερα σε μέγεθος πρέπει να κρεμαστούν ψηλά. Αν το σπίτι σας έχει εξαιρετικά ψηλά ταβάνια, επιλέξτε μεγαλύτερο σε μέγεθος κρεμαστό φωτιστικό. Για ένα δωμάτιο με μέσο όρο ύψους 2,5 μέτρα, τα κρεμαστά φωτιστικά πρέπει να κρεμαστούν περίπου 30 έως 50 εκατοστά από το ταβάνι.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό δεν φωτίζει μόνο ένα δωμάτιο, αλλά είναι κομμάτι της διακόσμησης ενός δωματίου. Είτε πρόκειται για υπνοδωμάτιο ή το δωμάτιο παιχνιδιών, τα επιτραπέζια φωτιστικά εξακολουθούν να είναι ορατά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γιατί λοιπόν να μην βρείτε ένα που ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά και τα υπόλοιπα διακοσμητικά του δωματίου ?

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
0 Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
0 Συγκρίνω
Ο λογαριασμός μου