Our news .

Πως να επιλέξετε χρώμα για το βρεφικό δωμάτιο ενός κοριτσιού

Όταν σχεδιάζετε ένα βρεφικό δωμάτιο για ένα κοριτσάκι, το ροζ είναι πάντα μια όμορφη επιλογή, αλλά υπάρχουν αμέτρητες άλλες πέρα ​​από αυτό!

Παιδικό δωμάτιο

Από το κίτρινο έως το πορτοκαλί ακόμη και αποχρώσεις του μπλε, τα πάντα ταιριάζουν όταν πρόκειται να επιλέξετε χρώματα για το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σας.

Η έμπνευση για την παλέτα των χρωμάτων σας μπορεί να βρεθεί από παντού – ένας αγαπημένος ζωγραφικός πίνακας, ένα ωραίο πάπλωμα στο σπίτι, ένα όμορφο δέντρο στον κήπο σας. Εάν προγραμματίζετε την τοποθέτηση μιας τοιχογραφίας ή έχετε επιλέξει το θέμα για το βρεφικό δωμάτιο, τα χρώματα μπορεί να ακολουθήσουν σαν φυσικό επακόλουθο.

Κοιτάξτε τα μοτίβα σαν πηγή για τα χρωματικά σας σχέδια. Ίσως να είναι το κάγκελο  του κρεβατιού σας, μια κουβέρτα που έχετε ερωτευτεί ή το ύφασμα από τις κουρτίνες στα παράθυρα. Είναι πιο εύκολο να «τραβήξετε» ένα χρώμα από ένα πρότυπο από το να βρείτε ένα πρότυπο που να ταιριάζει με το επιλεγμένο χρώμα.

Τα βαθιά, κορεσμένα χρώματα των τοίχων τείνουν να δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς. Εάν έλκεστε από ισχυρά χρώματα, σκεφτείτε να βάψετε μόνο έναν ή δύο τοίχους για να προσθέσετε βάθος και ξεχωριστό στυλ στο δωμάτιο. Θα μπορούσατε επίσης να βάψετε μια διακοσμητική λωρίδα με έντονη αντίθεση. Μια άσπρη παλέτα σε τόνους από ελεφαντόδοντο και κρεμώδες λευκό γίνεται μια όαση ηρεμίας, ένα ουδέτερο σκηνικό για ανάμειξη και ταίριασμα διαφόρων αξεσουάρ. Προσθέστε μερικές έντονες πινελιές, μαξιλάρια, κουβέρτες, μερικά πόστερ, για μια δόση ενέργειας στο δωμάτιο.

Θυμηθείτε ότι το χρώμα τείνει να φαίνεται “μαλακότερο” στις γωνιές από ό, τι στον τοίχο, οπότε αν είναι δυνατόν δοκιμάστε το πρώτα σε μεγάλους τοίχους πριν από τη οριστική σας απόφαση. Αν έχετε επιλέξει φωτιστικά οροφής και κομοδίνου, δείτε πώς αυτά – καθώς και το φυσικό φως του δωματίου – αλλάζουν τον τρόπο εμφάνισης του χρώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home