• 2310279543
  • Σημεία πωλήσεων
  • Επικοινωνία
Νέα

Νέα συλλογή παιδικών φωτιστικών 2024
Lighting your dreams

Η Ango ως πρωτοπόρος στην καινοτόμο φωτιστική τεχνολογία, με στόχο την δημιουργία προϊόντων κατάλληλα για παιδιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την τελευταία της σειρά παιδικών φωτιστικών 2024-2025.

Τα νέα μας φωτιστικά, σχεδιασμένα για να συνδυάζουν ασφάλεια και μαγεία, είναι ιδανικά για γονείς που θέλουν να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και ευχάριστη νυχτερινή ατμόσφαιρα για τα παιδιά τους.

Η σειρά μας περιλαμβάνει φωτιστικά για αγόρια και κορίτσια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.  Παρουσιάζουμε φέτος φωτιστικά για αγόρια όπως τους Πειρατές, τον Blue και Black Hero και για κορίτσια την Fairy Dreams και Rhino & Croco.

Η συλλογή μας στα παιδικά φωτιστικά υπερβαίνει τα 250 μοντέλα σε φωτιστικά οροφής, επιτραπέζια, πλαφονιέρες, απλίκες και νυκτός.  

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Φωτιστικά Ασφαλείας: Χάρη στη φωσφοριζέ τεχνολογία, τα φωτιστικά μας παραμένουν ορατά στο σκοτάδι, προσφέροντας αίσθημα ασφάλειας για τα μικρά παιδιά.

Απαλή Φωτεινότητα: Η διακριτική φωτεινότητα δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα που δεν διαταράσσει τον ύπνο με χρήση διαχυτών φωτός.

Ασφαλή Υλικά: Τα φωτιστικά είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, κατάλληλα για παιδικά δωμάτια.  Φέρουν πιστοποιήσεις της ΕΕ.

Τα νέα φωτιστικά της Ango είναι διαθέσιμα, τόσο σε καταστήματα όσο και διαδικτυακά.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home