Διανομή

Διανέμουμε σε όλη τη χώρα. Παραδίδουμε αγαθά γρήγορα σε χαρτοκιβώτια ή παλέτες σε συνεργασία με μεταφορικές ή εταιρίες courier.

Ενημέρωση

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είστε ενημερωμένοι άμεσα σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, τοποθετώντας παραγγελίες και παρακολουθώντας την πορεία τους σε πραγματικό χρόνο. Η χρήση της υπηρεσίας βασίζεται στην πιστοποίηση πελατών με την εισαγωγή κωδικών πρόσβασης στο σύστημά μας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Υπάρχει σχεδόν πάντα διαθέσιμο προϊόν. Ωστόσο, ορισμένα από τα προϊόντα εξαντλούνται προσωρινά ή καταργούνται με την πάροδο του χρόνου. Υπάρχουν διαρκείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα τους στην αποθήκη μας μέσω της ιστοσελίδας μας. Εξασφαλίστε προϊόντα, που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, τοποθετώντας παραγγελίες για μεταγενέστερη παράδοση. Υπάρχει άμεση ενημέρωση σχετικά με το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας από την πλευρά μας.

Πλατφόρμες πωλήσεων

Η τοποθέτηση παραγγελιών γίνεται εγγράφως με χρήση της υπηρεσίας πλατφόρμας που προσφέρουμε αλλά και μέσω e-mail.  Χαιρετίζουμε τη συνεργασία με φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Παρέχουμε πλούσια ψηφιακά αρχεία με εικόνες και πλήρη περιγραφή για όλα τα προϊόντα μας. Επενδύουμε στους πελάτες μας, καθώς τους θεωρούμε πολύτιμους συνεργάτες. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς δεσμούς και όχι προσωρινή συνεργασία.