Η Εταιρία

Προφίλ της εταιρίας

Η ango international είναι μια εταιρία με μακρά εμπορική δραστηριότητα από το 1965. Απέκτησε τη σημερινή της μορφή το 1989, έχοντας ως αντικείμενο τον σχεδιασμό, την παραγωγή και διάθεση παιδικών και εφηβικών φωτιστικών, επίπλων, ειδών διακόσμησης.
Αναγνωρισμένη πλέον αντλεί τα σχέδιά της από επίκαιρους επώνυμους και όχι μόνο χαρακτήρες. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Οι Αρχές μας

Επιδιώκουμε τη διάθεση καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων που τηρούν αυστηρά τους εκάστοτε κανόνες ασφαλείας.  Η αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας, μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας προσφέροντας πρωτότυπα προϊόντα χρηστικής αξίας και ιδιαίτερης αισθητικής.

Επενδύουμε στους πελάτες μας καθώς τους θεωρούμε πολύτιμους συνεργάτες. Σκοπός μας είναι η οικοδόμηση εμπορικών δεσμών μεγάλης διάρκειας και όχι πρόσκαιρης συνεργασίας.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα της ango international εξελίσσουν το παιδικό και εφηβικό δωμάτιο σε ένα δημιουργικό περιβάλλον γεμάτο φως.  Εδώ τα παιδιά ενθουσιάζονται, γίνονται ευρηματικά και αισθάνονται ασφαλή.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό μας σε παιδιά, εφήβους και γονείς, πάγια τακτική μας αποτελεί η συμμόρφωση των φωτιστικών  μας προϊόντων με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες ασφαλείας: “πρότυπο για «Φορητά φωτιστικά» κανονισμών – BS EN 60598-2-10 της ΕΕ”.

Κωδικοί προϊόντων

Μοναδικές συλλογές

Ημέρες παράδοση

Ικανοποιημένοι πελάτες