Η Εταιρία

Προφίλ

Η ango® είναι μια εταιρία με μακρά εμπορική δραστηριότητα από το 1965. Απέκτησε τη σημερινή της μορφή το 1989, έχοντας ως αντικείμενο το σχεδιασμό, την παραγωγή και διάθεση παιδικών και εφηβικών φωτιστικών, επίπλων, ειδών διακόσμησης για το σπίτι.  Αναγνωρισμένη πλέον αντλεί τα σχέδιά της από επίκαιρους επώνυμους και όχι μόνο χαρακτήρες. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πωλήσεων.

Οι αρχές μας

Επιδιώκουμε τη διάθεση καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων που τηρούν αυστηρά τους εκάστοτε κανόνες ασφαλείας. Η αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας, μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας προσφέροντας πρωτότυπα προϊόντα χρηστικής αξίας και ιδιαίτερης αισθητικής.

Επενδύουμε στους πελάτες μας καθώς τους θεωρούμε πολύτιμους συνεργάτες. Σκοπός μας είναι η οικοδόμηση εμπορικών δεσμών μεγάλης διάρκειας και όχι πρόσκαιρης συνεργασίας.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα της ango® εξελίσσουν κάθε παιδικό δωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα ή το μπάνιο σε ένα δημιουργικό περιβάλλον γεμάτο φως. Εδώ τα παιδιά ενθουσιάζονται, γίνονται ευρηματικά και αισθάνονται ασφαλή.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό μας σε παιδιά, εφήβους και γονείς, πάγια τακτική μας αποτελεί η συμμόρφωση των φωτιστικών μας προϊόντων με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες ασφαλείας: “πρότυπο για «Φορητά φωτιστικά» κανονισμών – BS EN 60598-2-10 της ΕΕ”.

Οικολογική συνείδηση

Τα προϊόντα της ango® είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Μοναδικού χαρακτήρα φωτιστικά από διάφανο και άκαυστο πολυπροπυλένιο, διακοσμητικά τοίχου χωρίς φθάλιο ή άλλες χημικές ουσίες, σερβίτσια φαγητού πολυπροπυλενίου χωρίς BPA ή άλλα χημικά.  Όλα μας τα προϊόντα αλλά και οι συσκευασίες τους είναι ανακυκλώσιμα. 

Επιδιώκουμε την καινοτομία στα προϊόντα μας προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες της αγοράς

Αγαπητοί πελάτες

Ο ορισμός της καινοτομίας εξελίχθηκε, οι απαιτήσεις στην ποιότητα κατασκευής έγιναν ακόμα πιο υψηλές και ο εξαιρετικός σχεδιασμός στα προϊόντα είναι πια τόσο σημαντικός όσο ποτέ.

Στις μέρες μας υπάρχει ανάγκη παροχής ακόμα υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών, αλλά και του τρόπου που ενεργούμε. Καθώς το λιανικό εμπόριο συνεχίζει να εξελίσσεται, προσαρμοζόμαστε προς το καλύτερο.

Πίσω από κάθε προϊόν της Ango®, υπάρχει μια δυναμική ομάδα, που εργάζεται ακούραστα παρέχοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσπάθειά μας είναι να καλύψουμε όλες τις χρηστικές ανάγκες φωτισμού και διακόσμησης, με γνώμονα την ασφάλεια και τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας, να εμπνευστείτε από τις εικόνες και το περιεχόμενο, δελεάζοντας το επιχειρείν σας. Θα την βρείτε πολύ λειτουργική, πρακτική και εύκολη στην πλοήγηση.

Ο κόσμος της Ango® είναι στα χέρια σας!

ango® is trademarked & a registered company – all rights reserved

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home