2310279543      Σημεία πωλήσεων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε φέτος μια ολοκληρωμένη σειρά, μια μεγάλη ποικιλία παιδικών διακοσμητικών δωματίου, κατάλληλα να στολίσουν και να διακοσμήσουν όλα τα παιδικά δωμάτια για αγόρια ή κορίτσια. 

Ακόμη και το πιο όμορφο δωμάτιο πρέπει να διακοσμηθεί ώστε να έχει την προσωπική πινελιά από τον χαρακτήρα ενός παιδιού, ειδικά καθώς αναπτύσσεται.  Ένα μικρό αγόρι θα προτιμήσει μια περιπετειώδη ατμόσφαιρα με πειρατές, αυτοκίνητα ή δεινόσαυρους.  Ένα μικρό κορίτσι θα προτιμήσει ένα ρομαντικό χώρο, που να περιβάλλεται από νεράιδες, πολύχρωμα λουλούδια και πριγκίπισσες.

Για όλα τα παιδικά δωμάτια υπάρχει

ένα παιδί καλιτέχνης

Όλα μας τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται και επανατοποθετούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς ζημιές στον τοίχο ή το αυτοκόλλητο και κατασκευάζονται από μη τοξικά υλικά ή άλλες χημικές ουσίες.

Οι διακοσμήσεις της ango είναι πλήρεις και κατάλληλες για όλες τις ηλικίες των παιδιών.  Εμπνεύστε το παιδί σας με γοητευτικούς χαρακτήρες και μην ξεχάσετε να φωτίσετε όλο το δωμάτιο τη νύχτα με τα λαμπερά φωσφορίζοντα στο σκοτάδι αστέρια μας, τα κλασικά μας αυτοκόλλητα shine in the dark !

Κλείσιμο Μενού
×

Cart