Κέντρο υποστήριξης

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τα διακοσμητικά

Είναι φτιαγμένα από βινύλιο που δεν σχίζεται και έχει την ευκολία της επανατοποθέτησης χωρίς ζημιές στον τοίχο ή το αυτοκόλλητο.

Όπως και τα απλά διακοσμητικά είναι κατασκευασμένα από βινύλιο αλλά με ειδικές επεξεργασίες προκειμένου να έχουν επιπλέον ιδιότητες ώστε να είναι άκαυστα, ανθεκτικά στις γρατζουνιές ή αντιολισθητικά ανάλογα με την περίπτωση χρήσης.

Τα αυτοκόλλητα που τοποθετούνται σε κουζίνες είναι κατασκευασμένα από καινοτόμο, μη τοξικό, πυρίμαχο υλικό (πιστοποίηση Μ1 & Β1) τύπου PET, εύκολο στο καθάρισμα. Αυτοκόλλητη επίστρωση με ειδική μικροδομή εξασφαλίζει αποτέλεσμα χωρίς ζάρες ή φυσαλίδες. Είναι προϊόντα premium με μεγάλη διάρκεια ζωής, εύκολα στην εφαρμογή, ανθεκτικά σε υγρασία και θερμότητα.

 

Είναι συσκευασμένα σε καρτέλα, κομμένα και έτοιμα για χρήση. Επανατοποθετούνται εύκολα χωρίς ζημιές στον τοίχο ή το αυτοκόλλητο.

Τα σετ προφύλαξης είναι κατασκευασμένα από μαλακό αφρώδες υλικό, προσφέρονται σε αρθρωτά τετράγωνα πλακάκια και μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα ή οριζόντια. Κόβονται εύκολα στο μέγεθος που επιθυμείτε με ένα ψαλίδι ή κοπίδι.  Απορροφούν τα χτυπήματα και καθαρίζονται εύκολα (με μη επιθετικό καθαριστικό), είναι αδιάβροχα, παρέχουν μόνωση και επανατοποθετούνται εύκολα ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάθε συσκευασία περιέχει τρία τεμάχια και τοποθετούνται στο τοίχο με αυτοκόλλητα διπλής όψης που παρέχονται στη συσκευασία. Διάσταση κάθε προϊόντος: 30 x 30 x 0,2 εκ.