Γιατί να προτιμήσετε τα φωτιστικά της ango?

Γιατί να προτιμήσετε τα φωτιστικά της ango?
17/04/2019 ango

Γιατί να προτιμήσετε τα φωτιστικά της ango?

Κατ’ αρχήν διότι γίνεται χρήση υψηλής ποιότητας και φιλικών προς το περιβάλλον και την υγεία πρώτων υλών.  Τα τοιχώματα των φωτιστικών είναι κατασκευασμένα από διάφανο πολυπροπυλένιο και ανεξίτηλη εκτύπωση. Τα διπλά τοιχώματα που χρησιμοποιούμε δίνουν την διάσταση βάθους αλλά και μοναδικό χαρακτήρα.

Γίνεται χρήση διάφανων σημείων στήριξης ώστε να μην κόβουν καθόλου το φως.  Γίνεται χρήση τεχνολογίας εκτύπωσης στα τοιχώματα, που προσφέρει φωσφορίζοντα μέρη στο σκοτάδι προσφέροντας ένα μαγικό αποτέλεσμα ακόμα και στο σκοτάδι.

Η χρήση της νέας τεχνολογίας εκτυπωτών 3D στο σχεδιαστήριό μας, μας επιτρέπει τόσο στην ευελιξία στις δοκιμές μας, όσο και την πραγμάτωση εντυπωσιακών σχεδίων και μοντέλων. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το νέο τρίφωτο / πολυέλαιος που παρουσιάζουμε το 2019.

ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Όλα τα φωτιστικά σχεδιάζονται από εξειδικευμένο και ιδιαίτερα έμπειρο τμήμα σχεδιασμού της εταιρείας, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και τις ανάγκες της αγοράς.

Τα περισσότερα σχέδια παράγονται για τον σκοπό αυτό σε μικρή ποσότητα και προσφέρονται για δειγματισμό σε επιλεγμένους συνεργάτες μας αλλά και σε καταναλωτές πριν την τελική απόφαση για την μαζική παραγωγή τους, 8-12 μήνες μετά.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Όλα τα φωτιστικά μας παράγονται στην Ευρώπη με όλα τα ηλεκτρολογικά τους εξαρτήματα να κατασκευάζονται σε επιλεγμένα ευρωπαϊκά εργοστάσια συνεργασίας μας και ελέγχονται από τεχνικά ευρωπαϊκά τμήματα για την έκδοση πιστοποιητικών ασφάλειας και καταλληλότητας.

Τώρα ξέρετε γιατί βάζοντας ένα φωτιστικό από την ango στο παιδικό σας δωμάτιο, βάζετε όχι μόνο απλά ένα φως με χρώμα αλλά και ένα αντικείμενο που έχει αξία ως προς τον σχεδιασμό αλλά και την ασφάλειά του.