Our news .

Πως να σχεδιάσετε
ΈΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

Το δωμάτιο ενός κοριτσιού πρέπει να είναι άνετο, διασκεδαστικό και πάνω από όλα, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της. Για να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα αγαπά, θα πρέπει να την αφήσετε να συμμετέχει σε ορισμένες αποφάσεις σχεδιασμού από την αρχή.


ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΤΙΒΟ

Επιλέξτε ένα θέμα για το δωμάτιο της με βάση τα χόμπι που αγαπά και πράγματα που την κάνουν αυτή που είναι. Μπορεί να είναι μια δραστηριότητα, όπως ο χορός ή το κολύμπι ή εικόνες όπως οι πεταλούδες ή τα λουλούδια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα μοτίβο που θα της αρέσει με την πάροδο του χρόνου, αντί για κάτι που θα γίνει μια περασμένη μανία.

 
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Επιλέξτε ένα σημαντικό στοιχείο για να ξεκινήσετε την διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου. Ένα δωμάτιο με θέμα το δάσος, για παράδειγμα, μπορεί να σας οδηγήσει σε κουρτίνες και αξεσουάρ σε φωτεινά, χαρούμενα χρώματα. Ένα χάλκινο μοτίβο μπορεί να σημαίνει ότι προτιμάτε ένα πιο ουδέτερο υπόβαθρο για τα υπόλοιπα στοιχεία του δωματίου.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΡΩΜΑ

Αν δεν μπορείτε να συμφωνήσετε σε ένα χρώμα, αναζητήστε τρόπους ώστε να κάνετε και τις δύο επιλογές να συνεργαστούν. Η αντίθεση των τόνων σε όλο το δωμάτιο μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από τη συνολική παλέτα του δωματίου

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Καθώς μεγαλώνει, το γούστο της θα αλλάζει – αλλά αυτό δεν πρέπει να σημαίνει πλήρης ανακαίνιση του δωματίου. Κάτι τόσο απλό όσο η αλλαγή των χερουλιών του συρταριού ή η αλλαγή των poster στον τοίχο μπορεί να κάνει το χώρο της να δείχνει ολοκαίνουργιος και συναρπαστικός.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home