Our news .

Παιδικό δωμάτιο

Σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για το παιδικό δωμάτιο, όπως παρουσιάστηκαν πρόσφατα από Ευρωπαίους σχεδιαστές.  Φέτος θα κυριαρχήσει το μεταλλικό στυλ, τα απαλά- ουδέτερα χρώματα, η ροζ απόχρωση, το βελούδο στα διάφορα μοτίβα.

Παιδικό δωμάτιο

1. Μεταλλικό στυλ

Αν θέλετε να δώσετε στο παιδικό δωμάτιο μια νότα ανανέωσης, επιλέξτε θερμά, μεταλλικά χρώματα όπως το χάλκινο, το ορει-χάλκινο και το χρυσαφί.  Επενδύστε σε αξεσουάρ, αντικείμενα ή σε ένα κεντρικό κομμάτι ακόμα και έπιπλο.

Παιδικό δωμάτιο



2. Ουδέτερο χρώμα

Αν δεν σας ικανοποιεί η επιλογή των μεταλλικού στυλ, υπάρχει εναλλακτική: ουδέτερες αποχρώσεις, για τα κορίτσια ροζ παντού, απλότητα και ελαφρότητα. Φυσικοί λευκοί τόνοι, κοκκινωπά, πέτρινα χρώματα είναι επίσης στη μόδα και προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα. Πειραματιστείτε με κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες, αξεσουάρ και φωτιστικά.  Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Παιδικό δωμάτιο

3. Βελούδο

Ίσως η επιρροή της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του Netflix «Το στέμμα», ίσως το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει ένας βασιλικός γάμος τον Μάιο.  Το σίγουρο είναι ότι το βασιλικό ύφασμα, το βελούδο, έχει φέτος την τιμητική του.  Διακοσμητικές βελούδινες ρίγες, παπλώματα, μαξιλάρια θα δώσουν, τόσο απλά, μεγαλοπρέπεια στο βασίλειο του παιδιού.

Παιδικό δωμάτιο

4. Μονόκεροι

Σημείο αναφοράς για φέτος.  Το συμπαθητικό μοτίβο επέστρεψε δυναμικά και κυριαρχεί.  Το μυθικό αυτό πλασματάκι προκαλεί αισθήματα νοσταλγίας και οι αναρίθμητες χρωματικές απεικονίσεις του το κάνουν ακαταμάχητο!

Καλή επιτυχία στην όποια επιλογή σας.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home