Our news .

Γνωρίστε τα ασφαλή παιδικά σερβίτσια φαγητού της ango

Minnie Disney σερβίτσιο τριών τεμαχίων

Παρουσιάζουμε τις νέες πανέμορφες συλλογές μας από παιδικά σετ σερβίτσιων για το σπίτι ή για το σχολείο.  Οι νέες μας συλλογές χαρίζουν ένα άγγιγμα ευτυχίας, μια πρέζα γλυκύτητας, μια μαγική στιγμή σε όλα τα γεύματα των παιδιών.

Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τους επιτρέπει να πέσουν στο πάτωμα χωρίς να σπάσουν. Είναι ελαφριά, εύχρηστα και ανθεκτικά ώστε τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα με ασφάλεια. Τους αρέσουν τα φωτεινά χρώματα και τα αστεία σχέδια με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ήρωες. Το μόνο που απομένει σε εσάς είναι να τους προσφέρετε το νόστιμο γεύμα.

Το πολυπροπυλένιο είναι δημοφιλές αλλά και ασφαλές υλικό για παιδικά πιάτα χωρίς χημικά υλικά BPA.  Έχουν την τέλεια εμφάνιση και αίσθηση και είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές.  Είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων και τον φούρνο μικροκυμάτων.

Ratatouille Disney σερβίτσιο τριών τεμαχίων

Είναι ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση, σχεδόν άθραυστα και εύχρηστα ειδικά σχεδιασμένα για τους μοντέρνους εργαζόμενους γονείς με ελάχιστο χρόνο που επιζητούν την πρακτικότητα μαζί με την ασφάλεια για τα παιδιά τους.

Μεγάλη συλλογή από επίκαιρους ήρωες και σχέδια
Κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων
Κατάλληλα για τον φούρνο μικροκυμάτων
Ελαφριά και ανθεκτικά στις γρατσουνιές και τις πτώσεις
Χωρίς χημικά ΒΡΑ
Κατάλληλα για παιδιά άνω των 6 μηνών

 

Indian Panda σερβίτσιο τριών τεμαχίων

Διαβάστε ακόμα...

Παιδικά φωτιστικά mini light Owl
Οδηγός ονείρων

Στον κόσμο των περιπετειών πριν τον ύπνο και των γλυκών ονείρων, η απαλή λάμψη ενός νυχτερινού φωτός μπορεί να μεταμορφώσει…

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home