Οδηγός παιδικού φωτισμού από την ango

MY LITTLE JUNGLE παιδικό φωτιστικό πλαφονιέρα

Όπως οι ενήλικες έτσι και τα παιδιά χρειάζονται ένα φωτιστικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους αλλά και τις δραστηριότητές τους. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές πηγές φωτισμού θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον με διαφορετικές αντιθέσεις και εντάσεις, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν ανεξάρτητα από το τι κάνουν.

Οδηγός παιδικού φωτισμού

Κάθε στοιχείο στο σπίτι είναι σημαντικό για την ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών. Προσαρμόστε τον φωτισμό σε κάθε γωνία του δωματίου, ώστε τα παιδιά να μπορούν να διαβάσουν ή να παίξουν κάθε στιγμή της ημέρας. Διαθέτουμε διαφορετικούς τύπους φωτιστικών, που μπορούν να συνδυαστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας, με οδηγό πάντα την ασφάλεια των παιδιών.

Φωτισμός και διακόσμηση ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών.
Ελευθερώστε την κίνηση αφήνοντας τη φαντασία να τρέξει ελεύθερα! Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές συλλογές μας για το δωμάτιό τους. Ιδέες φωτισμού.

Φωτισμός παιδικού δωματίου, ένας τύπος φωτιστικού για κάθε στιγμή:

Τύπος φωτιστικού:
Διαθέτουμε φωτιστικά οροφής, τρίφωτα, κομοδίνου ή νυκτός.
Ο φωτισμός σε ένα δωμάτιο δε σημαίνει απλά παροχή φωτός. Ανάλογα με το φωτιστικό που θα επιλέξουμε, θα έχουμε το σωστό για τις ανάγκες μας φωτισμό.

Κρεμαστά φωτιστικά οροφής:

Όλα μας τα κρεμαστά φωτιστικά οροφής παρέχονται με σύστημα στήριξης από το ταβάνι, καλώδιο που προσαρμόζεται σε ύψος και διαθέτουν ντουί για λαμπτήρα τύπου Ε27. Ανάλογα με τον λαμπτήρα που θα επιλέξουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε γενικό φωτισμό και άπλετο φως. (1 λάμπα 60W x Max – δεν περιλαμβάνεται)

Flamingo παιδικό φωτιστικό κρεμαστό οροφής

Τρίφωτο φωτιστικό:

Τοποθέτηση στο ταβάνι εφοδιασμένο με τρια φωτιστικά σώματα. Παρέχει περισσότερη ένταση φωτός και είναι ιδανικό για μεγαλύτερα δωμάτια.

Φωτιστικά κομοδίνου:
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα επιτραπέζιων φωτιστικών. Ανάλογα με τον λαμπτήρα τοποθέτησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συμπληρωματικό, ατμοσφαιρικό φωτισμό ή για διάβασμα. Μπορούν να μείνουν αναμμένα με ασφάλεια όλη τη νύχτα βοηθώντας τα παιδιά να κοιμηθούν παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Dinos επιτραπέζιο παιδικό φωτιστικό
Police παιδικό φωτιστικό απλίκα τοίχου

Aπλίκες τοίχου:
Μεγάλο σε μέγεθος παιδικό φωτιστικό απλίκα τοίχου, κατάλληλο για παιδιά και ιδανικά σχεδιασμένο για γενικό ή συμπληρωματικό φωτισμό. Φωτίζει και προσθέτει διασκεδαστικό χαρακτήρα και χαρούμενο άγγιγμα σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Παρέχει ομοιόμορφο άπλετο φως δημιουργώντας περιβάλλον που ενθαρρύνει τα παιδιά να επιδοθούν σε ότι τους αρέσει περισσότερο στην διασκέδαση και την δημιουργικότητα! 

Φωτιστικά νύκτας LED:
Διαθέτουν ενσωματωμένο λαμπτήρα LED και διακόπτη λειτουργίας ON/OFF ώστε να μη χρειάζεται να βγουν από την πρίζα. Το φωτιστικό πρίζας νύκτας χρησιμοποιείται από τους μικρούς μας φίλους, έτσι ώστε να αισθάνονται ασφαλείς σε μια όμορφη ατμόσφαιρα αλλά και να τους βοηθά να κινηθούν στο δωμάτιο, χωρίς την ανάγκη οποιουδήποτε άλλου φωτός.

Πώς να επιλέξετε τον σωστό λαμπτήρα

Για τα επιτραπέζια φωτιστικά συνιστούμε ένταση φωτός μεταξύ 200 έως 450 lm, ανάλογα με το πόσο φως επιθυμείτε.

Είναι πολύ σημαντικό να δοθεί η απαραίτητη προσοχή στον φωτισμό και τον τύπο του λαμπτήρα ανάλογα με τον φωτισμό που επιθυμούμε. Στην Ango συστήνουμε τη χρήση λαμπτήρων χαμηλής κατανάλωσης και φυσικά τους νέου τύπου LED λόγω της ενεργειακής τους απόδοσης, που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον.

Η ένταση του φωτός μετράται στον αυλό χρησιμοποιώντας το σύμβολο του LM. Για τα φωτιστικά οροφής, σας συνιστούμε η ένταση να κυμαίνεται μεταξύ 800 και 1100 lm.

Επιλέξτε τη θερμοκρασία χρώματος του λαμπτήρα

Ποια είναι η θερμοκρασία του χρώματος σε μια λάμπα;
Η θερμοκρασία χρώματος είναι μόνο ένα σχετικό μέτρο. Δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό μέτρο της θερμοκρασίας, όπως φαίνεται στο σύμβολο βαθμολογίας του Kelvin (Κ). Ορίζεται ως η θερμοκρασία στην οποία όλη η θερμική κίνηση αντίθετα με την κλασική περιγραφή της θερμοδυναμικής σε σκούρο (μαύρο) σώμα θερμαίνεται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Η θερμοκρασία χρώματος μετριέται μόνο με λευκά φώτα σε όλους τους τόνους από το ζεστό στο νεκρό ή το κρύο.

Σε αυτή την αίσθηση, προτιμούμε το ζεστό φως για ένα παιδικό δωμάτιο. Προτείνουμε τη χρήση λαμπτήρων θερμοκρασίας από 2.500 έως 3.000Κ

 

Ασφάλεια

Η ασφάλεια σε όλα τα φωτιστικά μας αποτελεί προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό, όλα μας τα φωτιστικά υπόκεινται στις πιο αυστηρές δοκιμές ασφάλειας σύμφωνα με τον κανονιστικό οδηγό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν από τη διάθεσή τους στην αγορά. Όλες οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε επίσημο εργαστήριο που εκδίδει τα κατάλληλα πιστοποιητικά τα οποία μπορούν να παραχωρηθούν, κατόπιν αιτήματος, στους πελάτες μας.

Ελπίζουμε ότι με αυτόν τον μικρό οδηγό σας βοηθήσαμε να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο μας για τον φωτισμό και το χρώμα.

ango, από το 1989 πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home