Γνωρίστε τα ασφαλή παιδικά φωτιστικά της ango

Όταν επιλέγουμε φωτισμό για τα παιδικά δωμάτια, συνήθως εξετάζουμε παράγοντες όπως είναι η αισθητική των φωτιστικών και το επίπεδο της φωτεινότητας. Θέλουμε επίσης το στυλ των φωτιστικών να συνοδεύει τη διακόσμηση του δωματίου αλλά και τις προτιμήσεις των παιδιών μας, ενώ ορισμένες φορές λαμβάνουμε υπ’ όψη μας την προσαρμοστικότητά τους στην χρήση, ώστε να μην «ξεπερνιούνται» σχεδιαστικά σε σύντομο, χρονικό διάστημα.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος παράγοντας, που οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας όταν επιλέγουμε φωτιστικά για ένα παιδικό δωμάτιο:

Την α σ φ ά λ ε ι α!

Στην ango, θεωρώντας ως ύψιστο αγαθό την ασφάλεια των παιδιών, κατασκευάζουμε και διαθέτουμε απολύτως ασφαλή, παιδικά φωτιστικά από πολυπροπυλένιο, τα οποία υφίστανται κάθε χρόνο αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας από ειδικά, ευρωπαϊκά εργαστήρια, εξουσιοδοτημένα να εκδίδουν τα ανώτατα πιστοποιητικά καταλληλότητας. Αυτή η φιλοσοφία και πρακτική μας επιτρέπει να δίνουμε επαρκείς απαντήσεις εκεί που άλλοι σιωπούν. Για παράδειγμα σε κρίσιμες ερωτήσεις γονέων, όπως:  Ποια είναι τα ασφαλέστερα παιδικά φωτιστικά?  Πως γίνονται ασφαλή τα παιδικά φωτιστικά?  Γιατί τα παιδικά φωτιστικά της ango είναι τόσο ασφαλή?

Κατά το σχεδιασμό λοιπόν και την κατασκευή των δικών μας φωτιστικών εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι είναι απολύτως ασφαλή. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε πολυπροπυλένιο, το υλικό που ανακάλυψε ο Giulio Natta, ο άνθρωπος που μοιράστηκε το βραβείο Nobel της χημείας το 1963. Ενα υλικό στο οποίο αποδίδεται σειρά από σοβαρές εγγυήσεις για την ασφάλεια των παιδιών, χωρίς μάλιστα να βλάπτεται η φύση δεδομένου ότι εκτός των άλλων είναι και ανακυκλώσιμο! Ειδικότερα:

  1. Είναι ένας εξαιρετικός, ηλεκτρικός μονωτής. Η πολύ υψηλή μονωτική ικανότητα του καθιστά τη χρήση του ιδανική, καθώς εξαλείφεται ο κίνδυνος της ηλεκτροπληξίας.

  2. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Ως γνωστόν τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα παιδικά φωτιστικά πρέπει να είναι σε θέση να αντέχουν σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, καθώς σχετίζονται στενά με διάφορα ηλεκτρικά εξαρτήματα και από τον ίδιο τον ηλεκτρισμό, κατά την παραγωγή του φωτός. Τα παιδικά μας φωτιστικά τροφοδοτούνται από λαμπτήρες LED, οπότε δεν παράγουν σημαντική θερμότητα.

Το σημείο τήξης του υλικού ανέρχεται στους 160ºC, οπότε με τη χρήση λαμπτήρα LED εξαφανίζεται κάθε πιθανότητα προκλήσης πυρκαγιάς. Στην δε εντελώς υποθετική περίπτωση πυρκαγιάς, επειδή το υλικό είναι αυτό-σβεστό, ο κίνδυνος μηδενίζεται!

3. Θεωρείται ένα από τα ελαφρύτερα και ελαστικότερα πλαστικά. Στην ακραία περίπτωση τυχόν πτώσης τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τόσο η ελαφρότητά τους όσο και η ελαστικότητά τους να τα κάνει απολύτως ακίνδυνα για τα παιδιά. Ταυτόχρονα, έχει ιδιαίτερα υψηλή αντοχή στις κρούσεις. Η ελαστικότητα και η υψηλή ικανότητα απορρόφησης κρούσεων το κάνουν να αντέχει οποιοδήποτε χτύπημα χωρίς να προκαλείται ζημιά στο ίδιο το υλικό.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό ή άλλα ζητήματα παραμένουμε στη διάθεσή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα...

Παιδικά φωτιστικά mini light Owl
Οδηγός ονείρων

Στον κόσμο των περιπετειών πριν τον ύπνο και των γλυκών ονείρων, η απαλή λάμψη ενός νυχτερινού φωτός μπορεί να μεταμορφώσει…

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home