FAQ's

Η τέχνη του παιδικού και βρεφικού φωτισμού

Ο φωτισμός κάθε δωματίου πολύ δε περισσότερο ενός βρεφικού ή ενός παιδικού δωματίου αποτελεί τέχνη, που απαιτεί υψηλή γνώση αλλά και εμπειρία.

Η πολύχρονη ενασχόληση της ango με την κατασκευή παιδικών φωτιστικών έχει τεχνολογικά εξελιχθεί, έχοντας ως γνώμονα την παραγωγή ασφαλών, υψηλής χρηστικής αξίας αντικειμένων φωτισμού.

Πολλοί άνθρωποι εκφράζουν την απορία: μα μπορεί να κρύβει ιδιαίτερη τεχνολογία ένα «πλαστικό» παιδικό φωτιστικό;

Στην περίπτωση των φωτιστικών της ango η απάντηση είναι «ναι»! Κι αυτό γιατί τα δικά μας φωτιστικά κατασκευάζονται από  ένα είδος εξελιγμένου πλαστικού (πολυπροπυλένιο) το οποίο παρουσιάζει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Είναι άκαυστο, άρα απόλυτα ασφαλές στη χρήση του
  • Καθαρίζεται πολύ εύκολα χωρίς κανένα κίνδυνο τυχόν ζημιάς (έναντι των υφασμάτινων ή των ξύλινων)
  • Είναι διάφανο, ώστε το φως που παράγεται να διαχέεται με λαμπρότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν: τα φωτιστικά της ango είναι ελαφριά, μήπως λοιπόν είναι και εύθραυστα;

Η απάντηση είναι όχι! Τα φωτιστικά της ango έχουν ελάχιστο βάρος, ώστε να τοποθετούνται εύκολα. Ταυτόχρονα διαθέτουν μεγάλη ελαστικότητα, σε αντίθεση με άλλα (κατασκευασμένα από ξύλο ή ύφασμα), που εμφανίζουν αχρείαστο βάρος από υλικά, τα οποία στην πράξη μειώνουν το φωτισμό ή δημιουργούν σκιές. Είναι σαφές ότι δεν προκύπτει κανένα πρακτικό όφελος από ένα βαρύ φωτιστικό!

Και η κρισιμότερη ίσως ερώτηση : παρέχουν τα φωτιστικά της ango τον ιδανικό φωτισμό για ένα παιδικό δωμάτιο ?

Προφανώς! Όλα τα φωτιστικά μας είναι τεχνολογικά εξελιγμένα και κατασκευασμένα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε από τα ειδικά μελετημένα, διάφανα σημεία της δομής και της στήριξης τους, το φως να διαχέεται παντού, χωρίς κανένα περιορισμό. Τα λεπτά, διάφανα τοιχώματα των φωτιστικών μας από πολυπροπυλένιο μεταφέρουν στα παιδικά δωμάτια άπλετο φως χωρίς σκιές, σε αντίθεση με τα φωτιστικά από ξύλο ή από ύφασμα. Η angο προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα παιδιά μας!

Βίντεο unboxing και τοποθέτησης φωτιστικού οροφής:

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
Συγκρίνω
Home