Δελτίο Τύπου Φωτιστικά 2023

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τη νέα συλλογή παιδικών φωτιστικών 2023. Αναμεσά στα νέα προϊόντα παρουσιάζουμε τα νέα φωτιστικά αγγαλιάς mini light, τις νέες συλλογές Rocket, My Farm, Sports, Little Unicorn και πολλά άλλα προϊόντα που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες σειρές παιδικών φωτιστικών από την ango.

Κατασκευασμένα από οικολογικά ασφαλή υλικά, κατάλληλα για γενικό ή συμπληρωματικό φωτισμό, αποτελούν σημεία αναφοράς τόσο για τον σχεδιασμό τους όσο και την χρηστικότητά τους. 

Προσθέτουν διασκεδαστικό χαρακτήρα σε κάθε παιδικό δωμάτιο ακόμα και στο σκοτάδι με τα φωσφορίζοντα εξωτερικά τους μέρη. 

Καλωσορίζουν το παιδί σας σε ένα δωμάτιο πλημμυρισμένο από μαγεία προσθέτοντας διασκεδαστικό χαρακτήρα και χρώμα. Τα επιτραπέζια παιδικά φωτιστικά είναι κατάλληλα για συμπληρωματικό φωτισμό δημιουργώντας περιβάλλον που ενθαρρύνει τα παιδιά να επιδοθούν σε ότι τους αρέσει περισσότερο στη διασκέδαση και την δημιουργικότητα.

Η νέα συλλογή παιδικών φωτιστικών 2023 mini light είναι απόλυτα ασφαλής, οικολογική και αποτελείτε από φορητά φωτιστικά νυκτός τεχνολογίας LED. Συντροφεύουν τα παιδιά και βοηθά όσο κανένα άλλο παιδικό φωτιστικό στη χαλάρωση για ένα ξεκούραστο ύπνο στο σκοτάδι. Τα mini light φορητά φωτιστικά νυκτός ρίχνουν ένα ευαίσθητο, εξαιρετικά διακριτικό αλλά ταυτόχρονα απολύτως επαρκές φως στο δωμάτιο, χωρίς αντανάκλαση.

Κατάλογος φωτιστικών 2023

Διαβάστε ακόμα...

Κατάλογος παιδικών σερβίτσιων 2023
Συλλογή παιδικών σερβίτσιων 2023

Παρουσιάζουμε τις νέες συλλογές στα σερβίτσια φαγητού για παιδιά =. Αναμεσά τους οι: Οι φίλοι μας τα Φρούτα, Τα Χελονάκια, PJ Masks και τα My Little Pony, που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες….

Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
Συγκρίνω
Λογαριασμός