Νέα συλλογή παιδικών φωτιστικών 2022 από την ango

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον νέο κατάλογο παιδικών φωτιστικών μας για το 2022.  Η συλλογή εμπλουτίστηκε με νέα σχέδια, νέες κατηγορίες προϊόντων αλλά και νέες τεχνοτροπίες.

Φέτος παρουσιάζουμε την πλαφονιέρα οροφής φωτιστικό γενικού φωτισμού παιδικού δωματίου.  Target group αγόρια και κορίτσια βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Καινούργια προϊόντα αποτελούν φέτος οι νέες πλαφονιέρες οροφής, που έρχονται να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα φωτιστικά των συλλογών.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γενικό φωτισμό σε κάθε δραστηριότητα αλλά και για το διάβασμα των παιδιών.

Εύκολη τοποθέτηση με νέο σύστημα εγκατάστασης click & go.

Σχεδόν όλα τα φωτιστικά μας είναι διπλού τοιχώματος κατασκευασμένα από διάφανο άκαυστο πολυπροπυλένιο, ανεξίτηλες εκτυπώσεις και τεχνοτροπίες σημείων που εξέχουν ή που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Η ασφάλεια πάντα σε πρωτεύοντα ρόλο με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Πιστοποιητικών καταλληλόλητας διαθέσιμα σε κάθε ζήτηση.

Η νέα συλλογή της ango είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη στην Ευρώπη με ιδιαίτερα προϊόντα, που υπερέχουν σχεδιαστικά και είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες.

Διαβάστε ακόμα...

Συλλογή παιδικών σερβίτσιων 2023

Παρουσιάζουμε τις νέες συλλογές στα σερβίτσια φαγητού για παιδιά =. Αναμεσά τους οι: Οι φίλοι μας τα Φρούτα, Τα Χελονάκια, PJ Masks και τα My Little Pony, που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες….

Νέα συλλογή παιδικών σερβίτσιων 2022

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε οκτώ νέες συλλογές, αναμεσά τους οι: Space, Ballerine, Hello Kitty, Jurassic World, Peppa Pig, Fruity’s και Unicorn, που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες….