Νέες συλλογές από τα ασφαλή παιδικά σερβίτσια φαγητού της ango

Jurassice world σερβίτσια

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε οκτώ νέες συλλογές, αναμεσά τους οι: Space, Ballerine, Hello Kitty, Jurassic World, Peppa Pig, Fruity’s και Unicorn, που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες σειρές σερβίτσιων φαγητού για παιδιά από την ango.

Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τους επιτρέπει να πέσουν στο πάτωμα χωρίς να σπάσουν. Είναι ελαφριά, εύχρηστα και ανθεκτικά ώστε τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα με ασφάλεια. Τους αρέσουν τα φωτεινά χρώματα και τα αστεία σχέδια με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ήρωες. Το μόνο που απομένει σε εσάς είναι να τους προσφέρετε το νόστιμο γεύμα.

Το πολυπροπυλένιο είναι δημοφιλές αλλά και ασφαλές υλικό για παιδικά πιάτα χωρίς χημικά υλικά BPA.  Έχουν την τέλεια εμφάνιση και αίσθηση και είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές.  Είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων και τον φούρνο μικροκυμάτων.

Unicorn σερβίτσιο φαγητού πολυπροπυλενίου

Είναι ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση, σχεδόν άθραυστα και εύχρηστα ειδικά σχεδιασμένα για τους μοντέρνους εργαζόμενους γονείς με ελάχιστο χρόνο που επιζητούν την πρακτικότητα μαζί με την ασφάλεια για τα παιδιά τους.

Μεγάλη συλλογή από επίκαιρους ήρωες και σχέδια. Κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων. Κατάλληλα για τον φούρνο μικροκυμάτων.  Ελαφριά και ανθεκτικά στις γρατσουνιές και τις πτώσεις.  Χωρίς χημικά ΒΡΑ.  Κατάλληλα για παιδιά άνω των 6 μηνών

Space σερβίτσιο φαγητού πολυπροπυλενίου

Διαβάστε ακόμα...

Κατάλογος παιδικών σερβίτσιων 2023
Συλλογή παιδικών σερβίτσιων 2023

Παρουσιάζουμε τις νέες συλλογές στα σερβίτσια φαγητού για παιδιά =. Αναμεσά τους οι: Οι φίλοι μας τα Φρούτα, Τα Χελονάκια, PJ Masks και τα My Little Pony, που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες….

Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
Συγκρίνω
Λογαριασμός