Νέοι κατάλογοι φωτιστικών 2019

Φωτίζουμε

Αγαπητοί μας πελάτες,

Κάθε χρονιά μοιάζει, και πολλές φορές είναι, δυσκολότερη από την προηγούμενη όταν προσπαθεί κανείς να παρουσιάσει κάτι ακόμα καλύτερο από το ήδη καλό.

Σας παρουσιάζουμε τον νέο κατάλογο παιδικών φωτιστικών μας για το 2019 σε μια συλλογή που εμπλουτίστηκε με νέα σχέδια, νέες κατηγορίες προϊόντων και νέες τεχνοτροπίες.

Happy Dogs Cat

Διαθέτουμε περισσότερες από 60 συλλογές και 190 κωδικούς, για αγόρια και κορίτσια με καινούργια προϊόντα αποτελούν φέτος τα κρεμαστά τρίφωτα οροφής και οι νέες απλίκες τοίχου.

Νέα μορφή και στις απλίκες τοίχου. Είναι μεγάλες σε μέγεθος με διπλά τοιχώματα και δυνατότητα τοποθέτησης, ανάλογα με ηλεκτρολογικές παροχές, τόσο σε έτοιμη αναμονή όσο και με παροχή καλωδίου πρίζας με διακόπτη, που συμπεριλαμβάνεται.

My Little Jungle παιδικό φωτιστικό τρίφωτο κρεμαστό

Το κρεμαστό τρίφωτο οροφής είναι ένα μοντέρνο προϊόν που δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να φωτίσει το παιδικό δωμάτιο με όση ένταση φωτός επιθυμεί με τα τρία – σε γωνιακή διάταξη – φωτεινά σημεία του.

Σχεδόν όλα τα φωτιστικά μας είναι διπλού τοιχώματος κατασκευασμένα από διάφανο πολυπροπυλένιο, ανεξίτηλες εκτυπώσεις και τεχνοτροπίες σημείων που εξέχουν ή που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Η ασφάλεια συνεχίζει να παίζει πρωτεύοντα ρόλο με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Πιστοποιητικών καταλληλότητας διαθέσιμα σε κάθε ζήτηση.

Η νέα συλλογή της ango είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη στην Ευρώπη με ιδιαίτερα προϊόντα, που υπερέχουν σχεδιαστικά και είναι διαθέσιμη για παραγγελίες.

Καλές πωλήσεις
Γιώργος Ουγιάρογλου
Διεύθυνση Πωλήσεων