Our news .

Νέα συλλογή παιδικών φωτιστικών 2021 από την ango

image2

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον νέο κατάλογο παιδικών φωτιστικών μας για το 2021.  Η συλλογή εμπλουτίστηκε με νέα σχέδια, νέες κατηγορίες προϊόντων αλλά και νέες τεχνοτροπίες.

Φέτος παρουσιάζουμε περισσότερες 15 νέες συλλογές – 50 νέους κωδικούς προϊόντων, περισσότερους αλλά και καλύτερους από κάθε άλλη φορά.  Target group αγόρια και κορίτσια βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Flamingo παιδικό φωτιστικό ango απλίκα τοίχου

Καινούργια προϊόντα αποτελούν φέτος οι νέες απλίκες τοίχου, που έρχονται να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα φωτιστικά των συλλογών.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συμπληρωματικό φωτισμό αλλά και για διάβασμα πάνω από το κρεβάτι των παιδιών.

Σχεδόν όλα τα φωτιστικά μας είναι διπλού τοιχώματος κατασκευασμένα από διάφανο άκαυστο πολυπροπυλένιο, ανεξίτηλες εκτυπώσεις και τεχνοτροπίες σημείων που εξέχουν ή που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Η ασφάλεια πάντα σε πρωτεύοντα ρόλο με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Πιστοποιητικών καταλληλόλητας διαθέσιμα σε κάθε ζήτηση.

Η νέα συλλογή της ango είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη στην Ευρώπη με ιδιαίτερα προϊόντα, που υπερέχουν σχεδιαστικά και είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες.

Baby Jungle blue παιδικό φωτιστικό οροφής κρεμαστό

Διαβάστε ακόμα...

Παιδικά φωτιστικά mini light Owl
Οδηγός ονείρων

Στον κόσμο των περιπετειών πριν τον ύπνο και των γλυκών ονείρων, η απαλή λάμψη ενός νυχτερινού φωτός μπορεί να μεταμορφώσει…

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
0 Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
0 Συγκρίνω
Ο λογαριασμός μου