ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Φωτίστε το δωμάτιο των παιδιών σας με τα παιδικά φωτιστικά της ango ακολουθώντας αυτόν το οδηγό φωτισμού για το παιδικό δωμάτιο. Από τον έντονο γενικό φωτισμό για μελέτη ή εργασία μέχρι τον απαλό ή συμπληρωματικό φωτισμό κατά την διάρκεια του ύπνου.  Φωτιστικά οροφής, απλίκες, πλαφονιέρες καθώς και τα φωτιστικά κομοδίνου ή φώτα νυκτός δίνουν τον τόνο στο παιδικό δωμάτιο.

Φωτιστικά οροφής: Θέλετε να προσθέσετε ένα μοντέρνο στοιχείο στο παιδικό δωμάτιο; Τοποθετείστε ένα κρεμαστό φως, μια πλαφονιέρα ή ένα τρίφωτο στην οροφή ως το κεντρικό σημείο φωτισμού.

Απλίκες τοίχου: Αποτελούν καλή επιλογή εξοικονόμησης χώρου στο παιδικό δωμάτιο και λειτουργούν ως συμπληρωματικός φωτισμός. Τοποθετήστε το κοντά στο παιδικό κρεβάτι ή στο προσκέφαλό του για χρήση στο διάβασμα πριν την ώρα του ύπνου. Χρήσιμο και για τις νέες μητέρες κοντά στην αλλαξιέρα.

Επιτραπέζια φωτιστικά: Συμπληρώστε τον φωτισμό με ένα φωτιστικό κομοδίνου κατάλληλο για κάθε χρήση τόσο στη διασκέδαση όσο το διάβασμα. Όχι μόνο φωτίζει το δωμάτιο, αλλά προσθέτει και προσωπικότητα στο χώρο.

Φώτα νυκτός: Το μικρό σας φοβάται το σκοτάδι; Παρηγορήστε το με ένα νυχτερινό φως από την ango, που εκπέμπει απαλό φωτισμό και συνδυάστε το με τα υπόλοιπα φωτιστικά γενικού ή μερικού φωτισμού ή και την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου. Για παράδειγμα, ένα φωτιστικό με μονόκερο ταιριάζει σε ένα μαγικό θέμα, ενώ ένας ελέφαντας νιώθει σαν στο σπίτι του με διακόσμηση σαφάρι. Τοποθετήστε ένα κοντά στο κρεβάτι του μικρού σας για να το ηρεμήσει καθώς πέφτει για ύπνο.

Αγαπάει το παιδί σας τα ζώα; Διαλέξτε ένα θέμα με κουνέλια, αλεπού ή έναν ελέφαντα. Ίσως του αρέσει το διάστημα. Ένας πυραυλάκατος ή ένα θέμα με αστέρια συμπληρώνει το υπόλοιπο δωμάτιο. Το μεγαλύτερο σας παιδί έχει κάποιο αγαπημένο χρώμα; Αντί να ψάχνετε το ανάλογο θέμα, βρείτε ένα παιδικό φωτιστικό, που διαθέτει μια βάση και που ταιριάζει με τις αποχρώσεις του δωματίου. Είτε τους αρέσουν τα έντονα κόκκινα και μπλε είτε τα απαλά ροζ και τα γαλαζοπράσινα συνδυάστε με κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες και ανάλογη ταπετσαρία ή χρώμα στους τοίχους.

Διαβάστε ακόμα...

Παιδικά φωτιστικά mini light Owl
Οδηγός ονείρων

Στον κόσμο των περιπετειών πριν τον ύπνο και των γλυκών ονείρων, η απαλή λάμψη ενός νυχτερινού φωτός μπορεί να μεταμορφώσει…

Κατάλογος παιδικών σερβίτσιων 2023
Συλλογή παιδικών σερβίτσιων 2023

Παρουσιάζουμε τις νέες συλλογές στα σερβίτσια φαγητού για παιδιά =. Αναμεσά τους οι: Οι φίλοι μας τα Φρούτα, Τα Χελονάκια, PJ Masks και τα My Little Pony, που συμπληρώνουν τις υπόλοιπες….

Καλάθι αγορών
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική μας απορρήτου αλλά και όρους χρήσης.
Πληκτρολογήστε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε...
Κατάστημα
0 Λίστα επιθυμιών
0 items Καλάθι
0 Συγκρίνω
Ο λογαριασμός μου